HANDARBETE
Klar himmel minus 14 grader, men det blir mildare så håll ut. Fin gärdesgård mitt i Vemdalen By, bra handarbete kan man säga. Nu laddar vi alla även våra turister inför festligheterna på nyårsafton. Oxfilé lär det serveras i de flesta stugor att döma av försäljningen i områdets fem butiker. Mer spännande med förrätter och desserter. Hummer är naturligt vis den mest populära, såg fina ut där de låg vakuumpackade på ICA i Vemdalen By. En klassisk marängswiss sitter fint till dessert. Trafiken genom byn flyter bra och snösvängen har kört en tur på morgonen med både plogning och sandning. Så var det det där med nyårslöften, dags att börja grubbla över vad vi ska lova varandra. En idé är att vara mer noga med orden vi använder i vårt språk, menar de där orden vi vill förstärka våra meningar med. En del är lite tjatiga och förekommer vid många märkliga beskrivningar. En sak till. När folk får en fråga, inleder de ofta svaret med ett nej. Konstigt! Ny dag i morgon och årets sista. Önskar alla följare ett Gott Nytt År.
Nyheter